Tere, kallid lugejad! :)
Seekord tegime Kräsupea kooki. See on meie kõigi üks lemmikuid ning tahtsime näha, kas saame iseseisvalt selle valmistamisega hakkama. Tulemus oli super! Me kõik arvasime, et tort maitses paremini, kui poest ostetu. :)
Mida läheb vaja?
Põhjad
4 suurt muna
4dl suhkrut
6dl nisujahu
1tl söögisoodat
400g hapukoort
3sl kakaopulbrit
Vahele
1kg hapukoort
Glasuur
100g võid
2sl rõõska koort
3sl suhkrut
2sl kakaopulbrit
Esmaslt valmista tainas: sega munad, suhkur, jagu ja hapukoor omavahel. Jaota tainas kahte kaussi ning lisa neist ühte kakaopulber. Vala pruun tainas ühele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning hele tainas teisele. Küpseta mõlemaid koogipõhju 180 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni koogi sisse torgatud puutikk jääb puhtaks. :)
Kui koogipõhjad on valmis, lõika hele kuubikuteks ning sega hapukoorega. Tume tordipõhi aseta tordialusele, määri see hapukoorega ning kata tordikuubiku-hapukoore seguga.
Glasuuri valmistamiseks sulata potis või, sega juurde rõõsk koos, kakaopulber ja suhkur. Sega see kõik ühtlaseks ja lase natukene aega jahtuda. Vala aeglaselt ja ettevaatlikult glasuur tordile.
Enne serveerimist tuleb lasta tordil kuskil 12 tundi külmkapis seista. :)
"Cakes are special. Every birthday, every celebration ends with something sweet, a cake, and people remember. It's all about the memories."
-Buddy Valastro
Nonton Online Ayam bangkok aduan pukul mati Dengan mudah dan aman di agen Bolavita
VastaKustuta